Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/b/e/study-buddy.dk/httpd.www/ultima/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/b/e/study-buddy.dk/httpd.www/ultima/wp-content/themes/ratio/framework/modules/woocommerce/widgets/woocommerce-dropdown-cart.php on line 130 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/0/b/e/study-buddy.dk/httpd.www/ultima/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Cases – Skoler – Ultima-K

CASES

 

Vores mission er at kunne tilbyde markedets bedste og innovative indretnings løsninger til vores kunder.

ELLEBJERGSKOLEN

Skolen ønskede en bedre udnyttelse af deres gangarealer. Det er altid en mangelvare med arbejdspladser til eleverne, hvor der både kan arbejdes i grupper og gives plads til fordybelse for den enkelte. Her var det perfekt at udnytte de såkaldt “døde kvadratmeter”, for på den måde at skabe et levende og mere brugbart rum, på allerede eksisterende kvadratmeter.
De høje lofter og hårde flader, gav mange steder udfordring med akustikken. Væghængte lydabsorbenter har løst både problemer med støj, men også skabt en mulighed for at både dekorere og optimere læringsmiljøet med informationplancher med relevant indhold.
Ydermere blev aulaen dekoreret med “blomsterkummer” der med sine arkitektegnede blomster både skaber en visuelt ramme, men også fungerer som siddepladser til pauser eller en uformel snak.
SE MERE HER

.. Eller send os en forespørgsel her

Tilmeld nyhedsbrev
Modtag spændende nyheder og opdateringer om det nyeste sortiment, de bedste indretningsløsninger og meget mere!